Wysłany: Nie 09 Sty, 2011
zarabiste! piekne!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Bębniarek
Wysłany: Sro 03 Sie, 2011
Ten czarny nie ma jaj , ciekawe czy zrobią różowe , zółte , pomarańczowe w kolorkach modnych w latach 60 ...
Ten czarny nie ma jaj , ciekawe czy zrobią różowe , zółte , pomarańczowe w kolorkach modnych w latach 60 ...
oj tam oj tam
do robienia jaj bierzesz niebieski a zeby byc bardziej 'classy' czarny jak znalazl ;]
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Bębniarek
Nie no czarne są fajne ale przewidywalne , takie typowe , bęben jak bęben tak czy siak podoba mi się to co robi Gretsch , szczególnie ten Amber Harlequin i Broadkaster
Tak to już w Polsce: muzyk - ACHtysta, nie pogadasz. Musi być full poważnie, jakiekolwiek odstępstwo od tru jest uwalane w pomyśle. Luz owszem, jest, ale raczej na przegubach twinów bez których na scenie się przecie nie da.
co innego brak luzu a co innego fakt że komuś zwyczajnie sie dany sprzęt może nie podobać i już. Nie jestem zwolennikiem szycia na siłe " to ja se kupie gretsch chevy bo jest luzacki, to nic że mi sie nie podoba, ale panowie na forum orzekli że jest luzacki, to musze takiego mieć" coś w tym stylu.
Ostatnio zmieniony przez Anarchismo Sro 03 Sie, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Bębniarek
Inna sprawa że Polacy nie wychodzą poza pewien schemat , nie dopuszczają pewnych myśli nawet , zresztą muzycznie to widać i słychać , ciągłe porównywanie do czegoś co już znają , a jak nie słyszeli nic podobnego to jest to po prostu do dupy.
Brakuje w naszym kraju oryginalności i luzu.
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011
Zakochalem sie w tych zoltych <3
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!