Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » ile warty jest keyhole
ile warty jest keyhole
Autor Wiadomość
erobeson

Wysłany: Sob 21 Sty, 2012   ile warty jest keyhole

No więc tak: przyszła mi do głowy wczoraj wspaniała myśl aby spróbować zamienić mojego hata (który ma keyhole na topie) na taki sam (bez keyhola) z dopłatą.
Ile może być warty taki keyhol czyli ile miałbym dopłacić aby taka wymiana była opłacalna.

btw. może ktoś już zadawał pytanie ale to tez mi chodzi po głowie: o ile mnie należy cenić blachę z keyholem (np. wystawiając ją na allegro)?

Shalaq

Wysłany: Sob 21 Sty, 2012   

Robisz sobie moim zdaniem niepotrzebny problem. Hi-hat jest w miarę poziomo ustawiony, więc keyhole nie powinien się drastycznie powiększyć. Jeśli to zrobi, to bardzo łatwo możesz go naprawić instalując odpowiednią uszczelkę.

MIARA

Wysłany: Wto 24 Sty, 2012   

Dokładnie. Ja mając top od hi-hatu z key holem kombinowałem, ale zmniejszyć jedynie do potrzebnego minimum wolne miejsce między otworem w blaszce, a wiadomą częścią uchwytu do niej i po krzyku.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » ile warty jest keyhole