Ludzie pomóżcie mu bo nam będzie te tematy o 'hipgigach' do Bożego Narodzenia zakładał a i tak nic nie kupi
Wybacz B ;]
PS. Bierz Taye i nie kombinuj
He He wiesz łatwo jest wydać 4000 zł ja tylko pytam , bo taki set mogę kupić za śmieszne pieniądze i zostanie mi jeszcze na ciekawe zabawki
Za ceną idzie jakość, za małe pieniądze nie ma cudów. Kupisz badziew i za miesiąc go wystawisz na allegro. Jak masz kasę na Taye, pasują Ci wymiary korpusów, wykończenie itd. to nie masz się nad czym zastanawiać
Bębniarek
Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006
Mi są potrzebne bębny na chałturki i tak się zastanawiam czy jest sens pakować w nie parę tysięcy , czy lepiej nie kupić takiego setu i podrasować go dobrymi naciągami a resztę kasy władować w normalny set lub kupić jakąś stopkę Ayotte lub Brady ...
Mi są potrzebne bębny na chałturki i tak się zastanawiam czy jest sens pakować w nie parę tysięcy , czy lepiej nie kupić takiego setu i podrasować go dobrymi naciągami a resztę kasy władować w normalny set lub kupić jakąś stopkę Ayotte lub Brady ...
Przypominam sobie jak mi kiedyś opowiadałeś, jaka jest Twoja reakcja, kiedy wchodzisz sobie do pubu/lokalu, a tam gra jakiś bend i perkusista słabo brzmi(lub nie brzmi) - co robisz? Pamiętasz? ;]
Bębniarek
Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006
Jasne , ale wiesz , z każdego bębna można coś wyciągnąć o ile bębniarz się postara , niestety 80% z nich ma to w dupie.
Bębniarek. A gdzie to znalazłeś i za ile? Bo taż poszukuję czegoś na chałturki za niewielką kasę. Ludzie grają na jobach na takim shicie czasami, ze ten Keiper prawdopodobnie to przy nich mercedes
_________________ No risk, no progress!!!
Bębniarek
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006
Na Niemieckim Ebayu 183 EUR za set
Bębniarek
Aras napisał/a
haha tak długo się zastanawiałeś, ze przehulałeś całą kase i nie masz na Taye
He He , spoko , kasa jest tylko szukam innych opcji może jakiś sprzęt używany albo tańszy w końcu to ma być set na małe gigi , więc po co ładować w niego parę tysięcy ...
Antonio
jest w tym jakaś filozofia
_________________ They come upon you like a pack of rabid hounds as they slobber in your ears and purge you with their sounds.
Siema! Gralem na takich bebnach pare godzin. Na dokladnie takim samym zestawie. Kupuj je w ciemno, bo na prawde nie sa zle! Sprzet klasy Pearl Forum, bardzo podobne bebny w brzmieniu i wygladzie. Jakosc wykonania jest calkiem spoko. Moj znajomy ma ten zestaw. Zalozyl Aquariany i brzmi przyjemnie. Jak pojechal do Brytoli grac po klubach, to wzial wlasnie Keipera i siedzi juz pare miechow i jest zadowolony, bylem na jego gigu jak bebny byly naglosnione i nie. Jak sa dobrze naglosnione, to sa po prostu bardzo fajne, powiedzialbym nawet, ze w polaczeniu ze swiatna gra kumpla sa zajebiste! A bez naglosnienia w gownianym klubie przy fatalnej akustyce, to i moja Rec. Custom brzmi przecietnie. Wiec polecam:) Zmiana obreczy centrali na brzozowe bertranda duzo daje. Popracujesz troche przy nich i bedziesz stosunkowo zadowolony z brzmienia i bardzo zadowolony z gabarytow i mobilnosci instrumentu. Mam nadzieje, ze trafisz na dobry egzemplarz.
Wysłany: Sro 13 Wrz, 2006
no w najtanszych seriach cienkie werble to zazwyczaj norma, ale bebniarek wezmie sobie swoj jakis
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 14 Wrz, 2006
ja mam ze zawsze jak wchodze to sie kupe keiperow roznych wywala na wierzch, moze slabo szukasz??
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Miałem okazje grać na keiperze,na chałturki jest świetny.Niestety był to zestaw pożyczony.Sam obecnie szukam namiaru na sklep ponieważ wolałbym bębny przed zakupem obstukać.Jest jeszcze dostępny zestaw firmy Benson,identyczny jak Keiper można go znależć na stronach włoskich sklepów Loveri za 350 euro.Wracając do keipera to jest w użyciu pałkera z poznania www.streetband.pl
Miałem okazje grać na keiperze,na chałturki jest świetny.Niestety był to zestaw pożyczony.Sam obecnie szukam namiaru na sklep ponieważ wolałbym bębny przed zakupem obstukać.Jest jeszcze dostępny zestaw firmy Benson,identyczny jak Keiper można go znależć na stronach włoskich sklepów Loveri za 350 euro.Wracając do keipera to jest w użyciu pałkera z poznania www.streetband.pl
Bębniarek
Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006
ten dzieciak to masakra!!!