Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 Legendarny Polmuz. Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie.
Witam, kiedys na forum zbierane byly informacje odnosnie bembnow polmuz, w tym temacie zamiescilem foty swojego polmuza ktorego sprzedalem, i podobno ktos z forum go kupil ... Dokladnie chodzi o to ze poszukuje tej osoby, z zamiarem odkupienia tych bembnow. Badz kupienia polmuza w rownie dobrym stanie.
a mowilem - nie sprzedawac - ja swojego trzymam na pamiatke a ile ja koncertow zagralem na kultowym werblu polmuzowskim
farel mial strone robic i nie wiem co z tym dalej ... co do Twoich bebnow - pewnie gdzies gnija na strychu albo ktos porzucil. nie raz juz sie spotykalem z takim traktowaniem starych bebnow sprzedanych komus za bezcen.
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
ano miałem robić stronę. i w sumie pomysł nie padł na ryj - zbieram wszelakie info, zdjęcia, no i Polmuzy jestem w trakcie robienia swojego customowego Poldziaka, lecz brakuuuje mi części strasznie. dość dużo już nazbierałem informacji, lecz jeszcze trochę mi brakuje. jak już ogarnę, to wszystko wrzucę - lecz nie tylko o Polmuzach, tylko o wszelakich bębnach polskiej produkcji.
Juz jakis czas temu zdalem sobie sprawe ze zawalilem z tym moim polmuzem. Dzieki tym bembnom rozpoczalem maly handel perkusyjny, i dzieki temu, zawzieciu i troche graniu zbieralem na coraz to lepszy sprzet. Teraz mam nawet pare gran, gdzie ten polmuz by sie przydal ...
_________________ Perkusja to moja kochanka, leje ją dość często, lubi to, dlatego tak nam razem dobrze.