Wysłany: Nie 15 Maj, 2011
fajny design, mi sie podoba, tylko ciekaw jestem czy ten holder nie jest za nisko do siegania palek w razie wypadku na scenie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
jesli podnosi sie z calym siedziskiem to imho zawsze bedzie to optymalna wysokosc. Krzesla z drugiego zdjecia w porownaniu z pierwszym wygladaja jak kobiety z polski postawione obok sasiadek zza odry
Wysłany: Nie 15 Maj, 2011
no tak, ale mimo wszystko jak mam paleczki wlozone za spodnie wydaje mi sie ze latwiej je zlapac niz z wysokosci ponizej siodla, ale to juz bym musial przetestowac
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
dokladnie. Bebniarku, ile te krzesla kosztuja i czy w naszym kraju mlekiem i miodem plynacym sa w ogole dostepne?
Bębniarek
Wysłany: Pon 16 Maj, 2011
W naszym kraju nie ma większości sprzętu , więc nie ma co liczyć na to że zobaczysz je w Polsce , z tego też powodu od 5 lat robię zakupy w usa począwszy od pałek a skończywszy na zestawach.
kurcze, taka już specyfika tego kraju. nic się nie zmieniło. jak coś się pojawi lepszego i w dobrej cenie to albo rozejdzie się pod ladą, albo rzucą na półkę i w momencie zniknie.