Wysłany: Sob 04 Lis, 2006 Nóżki w centrali "Tama Swingstar"
Mam do Was jeszcze jedno pytanie a dokładniej do posiadaczy bębnów "Tama Swingstar" jestem posiadaczem bębnów Tama Swingstar z 1997 roku,poprzedni wlasciciel wymienił nóżki w centrali na bardziej zawodowe i są naprawdę cool gdyby nie jeden problem są za wysoko zamontowane i ledwo ledwo siegają do ziemi nie chcę kupować nastepnych nózek i robić kolejnych otworów w korpusie,chcę kupić nóżki od Tamy Swingstar obecnie produkowanej i je zamontować.Moje pytanie jest takie czy jest wsród Was posiadacz perkusji Tama Swingstar ? (chodzi mi o modele obecnie produkowane) i czy mógl by zmierzyć odległosc w centrali miedzy sróbami/otworami które przytrzymoja nóżki wewnątrz korpusu centrali,naprawdę proszę Was o pomoc,bardzo mi na tym zależ,z góry dzięki i pozdrawiam Sebastian
dokładnie chodzi mo o odległośc między otworami punktów A,B,C zakładając ze mamy przed sobą kwadrat,ps zeby nie bylo ,bylem kiepski z matematyki chcę po prostu wyjasnic o co mi kaman,pozdrawiam Seba i plizzzzzz o pomoc
a próbowałeś ustawić nóżki pionowo w dół? A nie tak jak tradycyjnie się ustawia pod kątem? Jeśli ustawisz je pionowo w dół to powinny sięgnąć ziemi i dobrze trzymać centralkę.
Uwierz mi,po prostu jakis matoł zamontował nóżki na styk one juz są prawie pionowo,pytam się o nóżki do tamy bo mam nadzieję ze nowsze typy nózek od Tamy będą się pokrywaly otworami z moją starą Tamą,móglbym pojsc na latwiznę i kupic sobie nastepne nozki np.Everplaya ale musiał bym nawiercac nowe otwory a jest ich juz w korpusie siedem,cztery po starych nozkach i trzy po nowych,gdybym dodal kolejne trzy to bylo by juz dziesiec, a to juz lipa dlatego tak mi zalerzy na tym,wystarczy mi odleglosc miedzy srobami nóżek w centralce Tama Swingstar i po problemie,ale jak widac nikt chyba nie ma nowej Tamy swingstar,dejm
chce kupic nóżki od nowej Tamy swingstar i miec nadzieję ze pokryją się ze starymi otworami,te nozki ktore mam obecnie są teleskopowe,jeszcze nie widzialem zeby ktos sprzedawal nózki na części (chodzi mi o tą częśc ktora sie wysuwa) prosciej jest kupic oryginalne od Tamy tyle ze najpierw muszę znac wymiary (odleglośc miedzy otworami)
czy znajdzie się coć jedna osoba ktora posiada w/w Tamę i zmierzyła by mi te otwory w centrali a jeżeli jest to dla Was problemem to chociaż jaki jest rozmiar obudowy nóżki od centrali z góry dziękuję i pozdrawiam Sebastian.