Witam, nie mogłem się zdecydować gdzie wrzucić ten temat więc stwierdziłem, że offtopic będzie najlepszym rozwiązaniem. Planuje zrobić remont mojego starego i sypiącego się polmuza, ale z racji braku czasu nie mogę sobie pozwolić na te wszystkie sprawy związanie z bejcowaniem, szlifowaniem i innymi rzeczami. Wpadłem więc na pomysł oklejenia go okleiną do mebli taką jak ta: OKLEINA
. I mam pytanie do ludzi, którzy robili już jakieś remonty bębnów i tego typu sprawy czy jest to dobry pomysł jak na szybki remont (wizualny) bębnów czy raczej dać sobie z tym spokój? Z góry dzięki za odpowiedź.
Offtopic to nie miejsce na rozmowy o okleinie YelloW_EyE
Dziękuję za przeniesienie, myślałem właśnie o tym dziale, albo o Poradach/Twoje patenty.
_________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." A. Sapkowski
ja już kilka zestawów remontowałem ale nigdy nie miałem tak świetnego pomysłu jak okleina...
zwykłe malowanie pewnie szybciej zrobisz i ładniejszy efekt bedzie
nie będzie ładniejszy bo drewno polmuza jest nieładne o ile jest cały drewniany.. ja swojego oklejałem okleiną, ale tylko tomy jeden był drewniany, drugi metalowy, a floor tom z kartonu nie wyglądało to źle, na pewno lepiej niz wczesniej.. ja miałem kolor natural, i na prawde byłem zadowolony z efektu remont zrobiony bardzo tanio, gdyż taka okleina kosztuje mało, jest samoprzylepna. Zrobisz to w max 2,3 godzinki a zestaw bedzie prezentował sie schuldniej.
Wysłany: Czw 29 Wrz, 2011
ja na Twoim miejscu to takie polmuzowskie kondony podziurawilbym palami dla lepszego skilla nie baw sie w to, mowie z autopsji. cwicz, graj zarabiaj i zdobywaj dobry sprzet za dobra kase, dopiero wtedy maly drobny tuning ma znaczenie