Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 Opinie- nowa seria Premiera
Co sądzicie o tych nowych Cabriach? Warte swojej ceny? Być może będę miał okazję kupienia tych beczułek po hurtowej cenie i poważnie się zastanawiam... Z tego co słyszałem ze starymi Cabriami nie było tak miodnie.
1. Zmniejsz avatar bo jest zdecydowanie za duzy
2. A ja slyszalem ze DW Collector bubinga brzmi dupiato, bo KTOS mi powiedzial...
Polegaj bardziej na wlasnym doswiadczeniu i przekonaj sie samemu jak cabria brzmi. Jakby ci ten od ktorego slyszales opinie kazal skoczyc w ogien to skoczylbys?
3. Powiem ci ze badalem laquer'a kiedys w sklepie i brzmial wcale nie najgorzej. Jeszcze ladniej "spiewal" artist...
4. Zastanow sie nad tymi bebnami bo uwazam ze sa warte swojej ceny. No i maja przyzwoity hardware, porownywalnej jakosci z Sonorem i pearlem.
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
Nie nie, źle mnie zrozumiałeś+nie znasz mojej sytuacji
To, że słyszałem o słabej starej Cabrii opiera się na wielu opiniach, nawet na opiniach ludzi z tego forum. Cóż, paru doświadczonych bębniarzy tu jest (może nawet więcej ) i po prostu uważam że mogę takim osobom zaufać.
Druga sprawa to problem z własnoręcznym obstukaniem takich bębnów. Po prostu nie mam takiej możliwości. Musiałbym jechać chyba specjalnie do DrumCenter żeby obstukać te bębny... U mnie w mieście nie ma ŻADNEGO porządnego sklepu muzycznego, sprzęt sprowadzają tylko na zamówienie... Najbliżej miałbym do Łodzi, ale nie wiem za to czy taki sprzęt mają tam na stanie do sprawdzenia...