Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » Opinie- nowa seria Premiera
Opinie- nowa seria Premiera
Autor Wiadomość
Yagarn

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006   Opinie- nowa seria Premiera

Co sądzicie o tych nowych Cabriach? Warte swojej ceny? Być może będę miał okazję kupienia tych beczułek po hurtowej cenie i poważnie się zastanawiam... Z tego co słyszałem ze starymi Cabriami nie było tak miodnie.

Posiada ktoś takie cacko?

Carlos

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006   

1. Zmniejsz avatar bo jest zdecydowanie za duzy
2. A ja slyszalem ze DW Collector bubinga brzmi dupiato, bo KTOS mi powiedzial...
Polegaj bardziej na wlasnym doswiadczeniu i przekonaj sie samemu jak cabria brzmi. Jakby ci ten od ktorego slyszales opinie kazal skoczyc w ogien to skoczylbys? :)
3. Powiem ci ze badalem laquer'a kiedys w sklepie i brzmial wcale nie najgorzej. Jeszcze ladniej "spiewal" artist...
4. Zastanow sie nad tymi bebnami bo uwazam ze sa warte swojej ceny. No i maja przyzwoity hardware, porownywalnej jakosci z Sonorem i pearlem.

Yagarn

Nie nie, źle mnie zrozumiałeś+nie znasz mojej sytuacji ;)

To, że słyszałem o słabej starej Cabrii opiera się na wielu opiniach, nawet na opiniach ludzi z tego forum. Cóż, paru doświadczonych bębniarzy tu jest (może nawet więcej :wink: ) i po prostu uważam że mogę takim osobom zaufać.

Druga sprawa to problem z własnoręcznym obstukaniem takich bębnów. Po prostu nie mam takiej możliwości. Musiałbym jechać chyba specjalnie do DrumCenter żeby obstukać te bębny... U mnie w mieście nie ma ŻADNEGO porządnego sklepu muzycznego, sprzęt sprowadzają tylko na zamówienie... Najbliżej miałbym do Łodzi, ale nie wiem za to czy taki sprzęt mają tam na stanie do sprawdzenia...

murdario

Yagarn napisał/a
Najbliżej miałbym do Łodzi, ale nie wiem za to czy taki sprzęt mają tam na stanie do sprawdzenia...

w łodzi też nie ma żadnego rozsądnego sklepu... :wink:

nawalator 
Mówta na mnie NAW

:!:

KUPIĘ
lugi mapex z serii Q.

Anioł stróż

nawalator: pierwsze ostrzeżenie.

Grummer
Strč prst skrz krk!

Wysłany: Czw 09 Lis, 2006   

Anioł stróż napisał/a
nawalator: pierwsze ostrzeżenie.

:D A można przynajmniej stawiać znaki zapytania?? Czy od tego leci od razu ban :)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » Opinie- nowa seria Premiera