Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » perkusja z allegro na chwilę obecną
perkusja z allegro na chwilę obecną
Autor Wiadomość
rafnis 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2012   perkusja z allegro na chwilę obecną

Witam
Jestem Basistą pewnego zespołu który tak naprawdę nie ma pieniędzy by kupić odpowiedni sprzęt. Każdy z nas ma rodzinę i jest pracownikiem produkcji. Najgorsze jest to że każdy z naszych sprzętów jest z najniższej półki i ma problem z prawidłowym funkcjonowaniem .Ale niestety nasi wspaniali rządząc politycy tym państwem doprowadzają do tego że nie można cieszyć się w pełni tym światem jedynie rodzina nas uszczęśliwia.

Mój kolega Perkusista jest utalentowanym człowiekiem gra na perkusji i śpiewa.
Jest w naszym zespole perkusistą i zarazem wokalistą.
Tylko jego choroba alkoholizm doprowadziła do tego że popadł w kredyty.
Obecnie nie pije już 4 lata.

O co mi chodzi
Jego perkusja nie jest warta nawet 200 zł
Wiec postanowiłem zrobić mu prezent pracując w weekendy bo na szczęście miałem taką możliwość i uzbierałem 2500 zł
Teraz proszę o pomoc
Jaką perkusję kupić
Chodzi mi czy samą perkusję czy z blachami i podwójną stopą która zawsze mu się marzyła
Perkusja musi mieć głębokie brzmienie wydobywające się aż z pod ziemi werbel żeby nie brzmiał płytko
Tylko i wyłącznie używane
Dzięki z góry
Ostatnio zmieniony przez rafnis Pią 20 Sty, 2012, w całości zmieniany 4 razy  

Bolek361 
VersusDrummer

Wysłany: Sro 08 Lut, 2012   

balbym sie kupowac mu taki sprzet po takich przejsciach. masz wielkie serce i musisz byc dobrym czlowiekiem, ale uwazalbym na to. wiem co mowie, mialem do czynienia z osoba chorą przez 17 lat.. w moim przypadku sie nie zmienila, miejmy nadzieje ze w Twoim to sie udało :)

nie wiem co Ci polecic, brzmienie i gusta sa tak wzgledne, ze nie jestem w stanie sprecyzowac co bedzie tobie i jemu pasowalo.

kitaro 
kitaro

Wysłany: Czw 09 Lut, 2012   

Jeżeli grał na starej perkusji to pewnie jakiś hardware i blachy zostały? Podwójna stopa to luksus, pytanie, czy potrafi na niej grać? Ja w tej cenie szukałbym na allegro jakiś używanych beczek (bez hardewaru i blach). I w tej cenie można kupić ciekawe bębny tamy, pearla, pdp (M5 - NÓWKA). Absolutnie amati lub inny syf z lat 80. Jeżeli doceni twój zakup, to dokupi sobie blachy i resztę. Jestem pod wrażeniem Twojej postawy :lol: :shock:

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » perkusja z allegro na chwilę obecną