Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » Pierwsza Perkusja Elektryczna/Elektroniczna do 2.000 max 2,5
Pierwsza Perkusja Elektryczna/Elektroniczna do 2.000 max 2,5
Autor Wiadomość
stallord

Wysłany: Pon 28 Lut, 2011   Pierwsza Perkusja Elektryczna/Elektroniczna do 2.000 max 2,5

Tak jak w temacie , chciałbym kupić perkusję elektryczna , nie akustyczną bo nie posiadam zbyt dużo miejsca w pokoju. Proszę nie pisać o perkusjach po 5000 tylko do 2000 najlepiej max 2,5 ;)
Dzisiaj wybrałem się do riffa przetestować model: http://www.perkusje.pl/?s...grupa=2&id=2873
Yamaha DTXplorer bardzo mi się spodobała ta perka
Trochę o mnie:
Gram metal i rock: parę zespołów : Metallica Slayer Megadeath. Oraz pare rockowych
Więc bardzo by mnie interesowała perka do takiego typu muzyki :)
Pozdrawiam i proszę o pomoc ;)

artdave 

Wysłany: Czw 21 Kwi, 2011   

DIG DRUM + MODUŁ ROLANDA TD6

Wakess

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2011   

Odświeżam temat ponieważ mam podobne pytanie szukam taniej perkusji 2k- 2,2k max myślałem nad Alesis DM7 USB KIT PRO można podłączyć ją do kompa i np w cubase wybrać sobie brzmienie( praktycznie jak w większosci elektroników) wiem że ma ona możliwość tłumienia crasha i 3 strefowy werbel. Możecie polecić coś jeszcze jakieś wady zalety? Jestem w tym zupełnie zielony proszę o poradę. Poszukuje tylko perkusji elektronicznych.

hightower

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011   

raczej w tych pieniądzach będzie bardzo ciężko cuś ustrzelić, jeno używka.
ew. dozbieraj do konfiguracji którą kolega artdave podał :)

Wakess

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011   

a co te dig drumy takie dobre są? Moduł to mnie jakos nie obchodzi za bardzo bo dźwięk mozna każdy sobie w kompie ustawic.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » Pierwsza Perkusja Elektryczna/Elektroniczna do 2.000 max 2,5