Witam! Myśle o zmianie swojego szkaradnego statywu do heta i myśle cały czas właśnie o tym premierze, bo fundusze za duże nie są. Solidności temu premierowi nie można zaprzeczyć. Jednak dowiedziałem się że nie ma on regulacji sprężyny. Czy to prawda?? Prosze o odpowiedź znawców.
Szukałem wszędzie takiego tematu, ale nie znalazłem.
Odkopuje temat bo mam do was pytanie, mianowicie jak sie ma HW serii Premiera 6000 do serii Pearlowskiej 1000? Cenowo stoja podobno, co wybralibyscie? Z czym macie stycznosc? Pozdro
Witam ,ja mam do sprzedania fajny masywny hi-hat Mapex H-550 ,można obracać w nim nogi robiąc dowolne miejsce pod twina, posiada bardzo dużą skalę regulacji sprężyny - w sklepie kosztuje 339 zł., ja oddam za pół ceny.Niedługo chyba wystawię na allegro. Zmieniłem twina na DW i nie chciałem już mieszać firm ,więc dokupiłem hi-hat DW. Jeśli ktoś jest zainteresowany to walcie śmiało, pozdrawiam
będę się przymierzać do tego hi-hatu, możesz napisać jak się sprawuje? na żywo widziałam tylko TD ale jest taki grubaśny, że nie wiem no i drogi troszku(coś koło 850 z tego co pamiętam)
_________________ SPRZEDAM:
Alchemy prof. rock ride 20"
Wysłany: Wto 10 Paź, 2006
A może kogoś zainteresuje mój Pearl? Mam duzio dobre. Piszcie na gg.
_________________ Jedna i niezbyt wielka grafika, która z całą pewnością nie może spowodowac wolniejszego ładowania się strony.
operator
jezeli juz chodzi o hi haty to chetnie kupilbym tama iron cobra lever glide
_________________ Eyes are my evidence
Cuban
troszkę off ale nie chce oddzielnego tematu zakładać:
wiecie gdzie można dokupić dłuższy pręt do hh?
Chodzi mi długi element na którym zawiesza się górną blaszkę;)
Ja mam Mapex'a , w którym zawsze mnie denerwował właśnie za długi pręt , ale sprzedaję cały hi-hat
Masz ochotę na tą tame z allegro???
_________________ No risk, no progress!!!
Cuban
nie chce zmodernizować moją maszynkę:) Zmieniłem ostatnio sprzęt i Mapex okazał się mieć krótsze pręty niż PB na który kląłem spory kawał czasu:)