Nie powiem, zrobił na mnie niemałe wrażenie, ale ja w życiu mało widziałem, więc miał do tego prawo. Do rzeczy. Dobre siedzisko to podstawa, a ja szukam jakiegoś stołka z oparciem, który byłby na tyle wygodny, żebym nie musiał co pół godziny wstawać i prostować sobie wszystkiego. Oparcie musi być ze względu na towarzyszący ból plerków. Cena jednak też musi być przystępna, a tę jeszcze da się zdzierżyć.
Przechodzę do meritum sprawy. Czy ktoś miał do czynienia z tym stołeczkiem? Jakieś wrażenia? Wygląda solidnie, ale samym zdjęciem nie ocenię, czy mi na nim dupka nie wysiądzie po 10 minutach. Proszę o uwagi. Danke!
Ostatnio zmieniony przez Grummer Nie 04 Gru, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Ja go kupiłem miesiąc temu i jestem zachwycony...4h próby i w ogóle nie czuć bólu, dupa się nie poci, cholernie wygodny, wysoki(jeśli siedzisz wysoko) i stabilny...
Nie mogę się wypowiedzieć w kwestiach czasowych, ile wytrzyma, ale póki co sprawuje się idealnie, nie mogę mu nic zarzucić tak na dobrą sprawę...Jedyne do czego można się tak naprawdę przyczepić to fakt, iż troszkę się gibie ale to chyba kwestia tego, że siedzę cholernie wysoko, praktycznie na maksa, jak skręciłem go niżej, to zero bujania się...
Przemyśl tego mapexa, bo millenium to na dobrą sprawę wielka niewiadoma...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
No właśnie, kasa kasa kasa. Tylko to stanowi problem. Z drugiej strony szukam okazji, alternatyw, marka to jedno, ale nawet firma power beat z tego co słyszałem miała hardware nie do zdarcia z wyższej półki. Znalazłem jeszcze jeden, ale nie pneumatyczny o 5 dych taniej, dodałem 2 linka. Zastanawiam się czy go nie wziąć, a jak mi się nie spodoba to zawsze mogę zwrócić. Mam do tego prawo w ciągu 10 dni od dostarczenia do mnie.
Wysłany: Nie 04 Gru, 2011
No ja całkowicie rozumiem, jednak ja kupując mapexa wiedziałem przynajmniej, że stołek za taką kasę będzie już wykonany całkiem solidnie, taka firma nie może sobie pozwolić na wtopy za takie pieniądze...biorąc millenium nie masz tej pewności, dobrze zresztą wiesz jaki sprzęt robią i jakie opinie na necie się pojawiają...
Wiesz, jak zakupisz zawsze możesz zwrócić, a przynajmniej będziesz mógł się potem podzielić wrażeniami, bo ja też kupowałem w ciemno tego mapexa z racji tego iż to świeży stołek na rynku to o komentarzach mogłem pomarzyć...no ale mi się akurat trafiło całkiem pozytywnie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Dzięki za odpowiedź Klima Dam sobie jeszcze trochę czasu na zastanowienie. Jakiś prezentto na Mikołajo chciałbym sobie w końcu sprawić. Z drugiej strony chciałbym, aby to się nie okazał bubel roku Ale cóż, czasami trzeba zaryzykować, bo może to coś naprawdę fajnego za przystępną cenę.