Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » rama
rama
Autor Wiadomość
drummer_b-wo

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011   rama

po kilku latach używania bębnów ze starości uszkodził mi się tom holder. zrodził się problem ponieważ zaden z oferowanych tomholderów nie pasuje do otworu gniazda. jednoczesnie jako że posiadam dosyć spory zestaw blach zastanawiam sie więc nad zakupem ramy. posiadam obecnie dość ograniczone fundusze (1000 zł). czy możecie poradzić mi jaką wybrać ramę? nie chodzi mi o nowe. szukam używki:)

Coldrayn 
A

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011   

miałem pearla icon, mam teraz gibraltara i jak dla mnie gibraltar (jak również i tama) to strzał w dyszkę ale to tylko i wyłącznie kwestia gustu/ustawienia i innych

jest jedna rzecz którą mogę ci polecić, kup bilet do DC i tam sprawdz która rama bardziej tobie odpowiada

Anarchismo 
Cowboy From Hell

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011   

Hej

Jeśli chodzi o sam front pearl http://drumcenter.pl/prod...arl-DR-501.html to prawdopodobnie będę miał na sprzedaż, używaną ale w idealnym stanie, oczywiście taniej niż w sklepie

jak co to pisz

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » rama