Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » Usuwanie rys i zadrapań z okleiny
Usuwanie rys i zadrapań z okleiny
Autor Wiadomość
Grummer
Strč prst skrz krk!

Wysłany: Sob 19 Lis, 2011   Usuwanie rys i zadrapań z okleiny

Witam! Tak jak w temacie, czy zna ktoś sposób? Jest to czarna błyszcząca okleina. Próbowałem autopoliturą, jednak efekt marny. Może pasta polerska Tempo? Może ktoś może coś doradzić? Doprowadzam bębny do porządku i chcę wreszcie to skończyć ;) Z góry dzięki

dojcz

Wysłany: Sob 19 Lis, 2011   

wg mnie najlepszym pomysłem bedzie sciagniecie wszystkich lug (lugów) i innych pierdół i zamówienie naklejki takiej dużej i oklejenie od nowa perkusji. nie masz rys i masz kozak dizajn :) (jeżeli Ci ktoś to fajnie zaprojektuje oczywiscie) :)

Grummer
Strč prst skrz krk!

Wysłany: Sob 19 Lis, 2011   

dojcz napisał/a
wg mnie najlepszym pomysłem bedzie sciagniecie wszystkich lug (lugów) i innych pierdół i zamówienie naklejki takiej dużej i oklejenie od nowa perkusji. nie masz rys i masz kozak dizajn :) (jeżeli Ci ktoś to fajnie zaprojektuje oczywiscie) :)

haha nic z tego :D Tę okleinę kiedyś ściągałem specjalnie z Niemiec dawno temu. Na centrali została stara i ona jest w takim sobie stanie. Zresztą już mi się nie chce specjalnie bawić, bo takie mam ciągoty do grania i miejsce też fajne, że nic tylko grać :D Czekam na porady ;)

love dance justice

Wysłany: Sob 26 Lis, 2011   

tylko pasta tempo

Grummer
Strč prst skrz krk!

love dance justice napisał/a
tylko pasta tempo

W takim razie wypróbuję na starym kawałku okleiny :) Dzięki

nawalator 
Mówta na mnie NAW

pasta tempo, wypróbowane.:)))

KUPIĘ
lugi mapex z serii Q.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » Usuwanie rys i zadrapań z okleiny