Wysłany: Sro 08 Lis, 2006
Rootbeer Fade #142
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 09 Lis, 2006
ten zielony bardzo fajny
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
tylko lakier;)
Wszystkie wykończenia wyglądające jak zajebiste topy zajebistego sqnisza, różne odcienie zielonego, fiolet i oranż połączone, tylko nie sparkle;p
wiadomo ze co innego teoretyzować a co innego znaleźć się w sytuacji. Nieraz perki które na fotach mnie powalały, w rzeczywistości były po prostu zwyczajne (mówię wyłącznie o kolorze, okleinie). Może jestem staroświecki ale zawsze najbardziej kręcily mnie perki bez okleiny tylko bejcowane i lakierowane, najlepiej z połyskiem, choć sam mam wiśnie mat . Ale taka była tylko do wyboru wtedy lub inne z okleiną. Po prostu kocham sloje drewna na perce. Owszem, widziałem w katalogach różne cuda i niektóre mi sie bardzo podobały, różne panterki itp, ale natural drewno jest po prostu ponadczasowe dla mnie. Nie mam strachu że kupię i przeje mi się po miesiącu. A z drewnianych najbardziej ciepłe, słoneczne odcienie, wszelkie pomarańcze. Choć i ciemny brąz mimo iż taki poważny potrafi zachwycić jeśli połyskiem uwiedzie