Witojcie chopy... i dziołszki tyż. Przyszedł czas na zmiane werbla i zastanawiam się nad dwoma przypadkami. Kasy mam nie za dużo. Powiedzmy max. 400zł więc zdecydowałem się na jakiś używany. Gram hc/metal i chodzi mi o krótkie głośne brzmienie - taki uszojebny strzał. Ile można dać max. za ten werbel z tą sprężyną i tymi naciągami?
nie kupuj. Czekaj na cos lepszego np stage custom:] tylko nie z plastikowymi lugami hehe. Albo mapexa proM, tzn przyznam szczerze ze na premierze nie gralem, ale ep za 350 to za drogo jednak (tymbardziej ze wyglada jak kupa). A EP custom nie mial innych lugow? (lug?)
_________________ A teraz coś z zupełnie innej beczki.
ale to jest nowa seria... z resztą klinik wspominał coś o wprowadzeniu nowej(odświeżonej) serii...
tak czy tak IMO 350zł to dużo jak za taki werbel (jeśli brzmieniowo to taka sama kupa jak poprzednie wersje)
350 za coś takiego ???
--->http://allegro.pl/item131225561_werbel_14x5_5_ever_play_custom_klonowy_new_.html
lepiej uskładaj jeszcze ze 200 i targnij się na coś porządniejszego
sorry ale najbardziej wkur***ce są odpowiedzi "może lepiej dozbieraj i kup coś innego" pytam konkretnie 400zeta a na więcej mi się nie zanosi bo cienko z funduszami ale dzięki laseczki za odpowiedz, moze fucktycznie poczekam na siakiś ładny werbel; polmuzik or something...:P
Zadam zatem jeszcze jedno pytanko: powiedzmy ze przy tej samej grubosci sklejki, tych samych sprężynach, naciągach itd. głośniej (czyt. agresywniej) zabrzmi klon czy brzoza?
Tu bym sie troche klocil Jesli chodzi o metalowe to przede wszystkim satalowe, Werble z mosiadzu sa calkiem cieple, miedziaki tez, ale troszke ciemniejsze. Zreszta wszystko zalezy od stroju, ale majac tak ograniczony budzet pakowalbym sie w jakis stalowy . Pozdro
Tu bym sie troche klocil Jesli chodzi o metalowe to przede wszystkim satalowe, Werble z mosiadzu sa calkiem cieple, miedziaki tez, ale troszke ciemniejsze. Zreszta wszystko zalezy od stroju, ale majac tak ograniczony budzet pakowalbym sie w jakis stalowy . Pozdro
mowisz ze satalowy werbel? moze satanowy? Nie niechciałbym metalowego. Chodzi mi o wysokie brzmienie werbla i głosne - żeby się wybijało
ja też bym polecał raczej jakiegoś blaszaka, choć reguła to nie jest. Niestety musisz obserwować allegro i szukać okazji, bo tak od zaraz to ciężko coś wyłapać. Dodam jeszcze, że warto na werbel się wkosztować i mieć już coś co się lubi, wiec jeśli masz narazie jakiś werbelek zastępczy to z zakupem się nie spiesz.