Wysłany: Pią 03 Lis, 2006 Werbel Tama tak czy nie ?
Witam wszystkich na forum,mam do was prośbę,sprzedaję właśnie na allegro bębny Polmuz/Amati i spotkałem się z sytuacja ze ktoś mi zarzucil klamstwo mianowicie ,do zestawu dodałem werbel Tamy z 1997 roku jest to zniszczony werbel ale Tamy,problem polega na tym ze jeden z alegrowiczów zarzuca mi kłamstwo i się upiera przy tym ze jest to werbel Power Beata a ja jestem w 100% przekonany ,ze jest to jednak werbel Tamy,czy macie może werbel tej marki z tego okresu? dołaczam zdjęcie mojego werbla,prosze was o wypowiedz,(chodzi mi o konstruktywne wypowiedzi nie o domysły)pozdrawiam Sebastian
nie będe się zastanawiał czy to power beat czy nie po prostu zmieniłem treść ogłoszenia na allegro zaznaczajac ze jest to werbel power beata ii obniżyłem cenę.
Nie wiem jak załadować fotę na forum,jak chcecie to mogę wam wyslać fotę na maila ,z komputerem u mnie na bakier tzn.z używalnoscią takiego sprzętu jak komp i dlatego nie wkleilem fotek odrazu
Ja wiem ze to dziwnie zabrzmi ale nawet nie chcialo mi sie bawic ze zmiejszaniem formatu fot i umieszczaniem ich na alegro,po prostu sie na tym nie znam allegro ma ograniczenia do ilus tam bajtow a ja nawet nie mam pieprzonego programu takiego jak corel foto,wole wysylac ludziom foty na maila to o wiele mniej pitolenia,jak chcecie to wam tez mogę wyslac pare fot,podajcie maila
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006
jak dla mnie jest to na 100% tama napewno to to nie jest, raczej PB
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Dzieki wielkie za umieszczenie tych fot na forum:),najważniejsze ze na alegro umiesciłem sprostowanie ze nie jest to werbel Tamy,nikt nie będzie mógł mi zarzucić ze klamalem,kiedys kupilem kociol i tom Pearla na alegro,bębny byly starsznie dowalone o czym mnie nie poinformował sprzedawca a raczej utwierdzał mnie w przekonaniu ze wszystko jest z Pearlem ok,dlatego też wolę się upewnić co do pochodzenia sprzetu i sprzedac to jako power beat niż wciskać komus kit ze jest to Tama,
Owszem zgadzam sie(werbel jest pordzewialy ale tjuz byl w takim stanie gdy kupilem) na szczescie wszystkie mechanizmy działaja ok,w ogloszeniu dodalem ze sa to bebny dla poczatkujacych,poza tym cena za ktorą sprzedaję nie jest wysoka.
wystarczy Paint - jest tam opcja Rozciągnij/Pochyl. wpisujesz procentową wartość i się zmniejszy. a o wiele łatwiej coś sprzedać, ludziom nie chce się pisać maila żeby dostać foto.
Tak jak pisalem z kompem u mnie kiepsko,co do wysylania maili ze zdjęciami to się nie zgodzę,od przedwczoraj wyslalem ich kolo 40stu i to jest jedyny powód który sprawi ze sie nauczę zabaw ze zmniejszaniem fot,odpisywanie na taka ilosc maili jest po prostu męczące:)
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006
jesli nie paint to ja w mojej przegladarce grafik uzywam opcji wielkosc obrazka. programik to IrfanView i tam sie ustawia wysokosc/szerokosc i bez problemu jest...
dzizyz krajst przeciez www.imageshack.us moze za Ciebie zresize'owac fotki ;]
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.