opłaca, gra, ho ho , mapex XLP 78, gra, twin, bardzo, różowe poziomki.
Jakie pytanie, taka odpowiedź.
"opłaca się to kupić" - pytasz czy stwierdzasz?
Po składni zakładam że masz 14 - 15 lat, więc zapewne Ci wystarczy.
Jeśli nie grasz wypasionych młynków i dbasz o sprzęt - będzie zupełnie ok.
Sugeruję wymiane bijaków na lżejsze, ale to juz od preferencji zależy, stwierdzisz po kilku miesiącach gry na fabrycznych.
Jeśli polujesz na używaną, to uważaj, bo bywają w przeróżnym stanie technicznym, ale generalnie jest to dość solidna stopka.
Wysłany: Sob 28 Sie, 2010
a ustawiles ja pod siebie? to jest solidna stopa, tylko trza sie troche pobawic z ustawieniami, wez bijaki obniz/podnies, pobaw sie ze sprezynami itd, spokojnie, z czasem Ci sie spodoba
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Ja miałem straszny problem ze sprężynami w tej stopie, trzasakały strasznie. Generalnie na początk dobra stopa, tylko jak już padło wcześniej - trzeba o nią dbać.
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010
Anarchismo napisał/a
mapex i dobra stopa?? to chyba jakiś cmentarny żart ...
no to co mowi biafra to sie zgadza, bo regulacji ta stopa jest do ogarniecia, ja walczylem, walczylem, cudow nie bylo ale dawala rade, a biafra nie wiem jak to zrobil ale jak on ja ustawil, to smigala az milo bylo grac
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Anarchismo weź idź spać z tymi Twoimi teoriami, za każdym razem jak czytam Twoje posty ,wykazujesz się totalną ignorancją i krótkowzrocznością ,pieprzysz te swoje nudne hasła ,w kółko to samo, oczywiście każdy ma prawo mieć swoje zdanie ale przynajmniej mógłbyś swoje racje w jakiś mniej zblazowany sposób wyrażać.
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010
ostatni raz upominam w ten sposob, nastepnym razem za takie akcje beda warny...
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010
na powaznie, to wszyscy po kolei dostaja warny, prosilem raz, nieposkutkowalo jak widze...nastepnym razem, bedzie miesieczny zakaz pisania i tyle, tak zeby niektorym klawiatura wystygla...