Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » Wybór naciągów
Wybór naciągów
Autor Wiadomość
godlike

Wysłany: Sob 07 Sie, 2010   Wybór naciągów

Zamierzam kupić nowe naciągi rezonujące na tomy (13" i 16") oraz coś na wierzch na werbel.
Co do tomów, to chciałbym uzyskać niskie brzmienie z fajnym atakiem. Na górze mam EC2 clear. Myślałem o EC2 też na spodzie, ale boję się że zabiją mi kompletnie brzmienie (?).

Na werblu do tej pory na górze miałem EC reverse dot, ale całe szczęście w końcu się zużył i mogę go wyrzucić bez wyrzutów sumienia :) Potrzebuję czegoś, na czym będę mógł grać klimaty około rockowe, podoba mi się brzmienie werbla np. w tym kawałku LINK. Nie miałbym też nic przeciwko gdyby był trochę bardziej "tłusty".

Co wybrać?

Anarchismo 
Cowboy From Hell

Wysłany: Sob 07 Sie, 2010   

normalne jednowarstwowe, G1 ablo remo ambassador clear. Nie cuduj z podwójnymi naciagami na razo bo spieprzysz sound.

Dimitrich
KKK

Wysłany: Sob 07 Sie, 2010   

walkowane milion razy

G1 lub Ambassador, niektorzy proboja podwojne na rezo- osobiscie nie moge sie wypowiedziec ;)

na werbel Remo Ambassador coated lub jakis z Evansow np. HD

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » Wybór naciągów