Dzisiaj zmienialem naciag na werbel i ku mojemu zdziwieniu ukazala sie srobka ktora przykreca lug do korpusu werbla.. Lezala na naciagu rezonanosowym wewnatrz Odkrecilem lug i okazalo sie ze srubka wyrwala sie z gwinta i nie da sie z tym chyba nic zrobic.. I tu moje pytanie.. Gdzie moge zakupic takie lugi ? Moj werbel to premier cabria exclusive. Zalezy mi tez na czarnym kolorze owego..
To w premierach częsty problem, mam to samo w moim artist customie. Ale nie ma co płakać, to się da łatwo naprawić.
Te gwinty są głębokie, wystarczy dopasować dłuższą śrubę, dokręcić i gotowe. Nic nie powinno się z tym dalej dziać, bo dalsza część gwintu jest już bliżej "body" samego luga, więc musiałaby się urwać razem z nim;]
Jeżeli śruba będzie za długa, to użyj podkładek - z tego powodu mój werbel od środka wygląda... dziwnie;]
No mi sie tak zrobilo w premier olympic xD Wiesz co , w drumcenter sa takie lugi gibraltara w kategori akcesoria->inne na drugiej stronie bodjaze ... 25 zl za 12 sztuk. Sam musze kupic
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
mamy lugi roznych firm, na stornie nie ma wszystkich jeszcze. premierka tez mozemy zalatwic, oczywiscie jak mi napiszesz jaki to model cabri i z ktorego roku.
_________________ Posłuchaj jak w duszy cisza gra, a potem odtwórz ją rytmem.