Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » Wysoki hi hat?
Wysoki hi hat?
Autor Wiadomość
Zin

Wysłany: Czw 27 Paź, 2011   Wysoki hi hat?

Panowie !
Mam seryjny hihat z perkusji Dixon Demon i jest on dla mnie już za niski. Pręt jako tako sobię załatwię bez problemu ale gdzie mogę znaleźć tę drugą rurkę? Mam już wysunięte maksymalnie do góry i cały czas za nisko :/ Idzie gdzieś takie coś kupić czy bardziej muszę liczyć na zakup nowego wysokiego hihata?

Dzięki !

Bolek361 
VersusDrummer

Wysłany: Czw 27 Paź, 2011   

W sumie sprawdź srednice tej rurki i zobacz u innych firm w internecie jesli nie ma w dixonie. w swoim zespole sam mam prawie na maksa hi hat, ale akurat pearl h800W. w zupelnosci wystarcza. :)

YelloW_EyE 
Rowan

Wysłany: Pią 28 Paź, 2011   

Mógłbyś dokupić kawałek rurki o takiej samej średnicy i zespawać.

Meinl

HAL2002

Wysłany: Pią 28 Paź, 2011   

Hej!

Pewnie prosto nie bedzie go zmodyfikowac,ale na pewno sie da, jesli ten Dixon ma standardowe srednice rurek.
Gdybys uznal,ze nie warto i lepeij kupic porzadny statyw, to polecam moje "wysokiej jakosci i wysokosci" statywy: Tama Titan oraz Sonor Phonic Plus (ten to nawet dla Walujewa i Gortata by pasowal ;-)

Pozdrawiam

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » Wysoki hi hat?