Wysłany: Nie 22 Paź, 2006
no ta yamaha jest bardzo dobra, tylko pytanie do ciebie czy na niej grales bo niekoniecznie musi ci podpasowac "lekkosc" z jaka ona chodzi i to ze jest na pasku a nie lancuchu, co tez wymaga przyzwyczajenia sie...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Witam, ja mam yamahe 9310 i jest ona na paskach ( mam równiez lancuchy ), sprzęt spisuje sie swietnie, jest bardzo szybka i chodzi bardzo lekko ( jak dla mnie za lekko i chce ją sprzedac ). jak by ktos chcial szedł bym na zamiane, moja yamaha za powiedzmy iron cobre, eliminatora ( ew z moją dopłatą ).
Po zdjęciach widać ,że DW montuje jednakowe sprężyny do wszystkich modeli, przynajmniej wizualnie, nie wiem jak z twardością. Poprzednio miałem Tamę HP-200 TWB i spręzyn nie miałem naciągniętych na maxa, a lepiej mi się grało - czyli ,że kurde DW robi za miękkie te sprężynki jednak, bo całkowicie naciągnięta nadal jest dla mnie za lekka
no i teraz którą sprężynę wybrać - Eliminator czy Iron Cobra