operator
Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 zamawianie bebnów
no wlasnie ... jakto wlasciwie jest jak sie zamawaia bebny ? czy zamawiajac jakis secik pearl badz tama oprocz samej ceny za bebny trzeba jeszcze cos placic ? ...
Nieeee - myślę ,że każdy instrument za ponad 500 zł ma już darmową przesyłkę. Ja nawet zamawiałem kiedyś pad i nie płaciłem nic. Czasami się zdarza ,że sklep czeka na zamówienie np. na jakąś kwotę , od której dostawca wysyła za darmo. Ja np. jak zamawiam u siebie naciągi za 100zł, to czekam aż przyjdzie jakiś następny bebniarz i zamówi coś z Evans'a tak żeby wyszło 300zł i wtedy sklep składa zamówienie. Wszystko zależy od polityki sklepu, ale za bębny za kilka tysiaków nie zapłacisz ani złotówki. Dużo firm ma umowę z kurierami i mają przesyłki ok 60% taniej.
_________________ Taye Go-Kit
Roland TD 4K
Ostatnio zmieniony przez istanbul drummer Czw 19 Paź, 2006, w całości zmieniany 1 raz
Ale skąd chcesz te bębny zamówić?
z DC? e.bay? amazon? intertonu? SMC?
Precyzyjnie poprosimy bo inaczej otrzymasz 1000 odpowiedzi... pasujących raczej do ROTFL :D
100 milionow dla yahoo chcialbym zamowic bebny pearl ...chyba SMC najlepsze co nie ? SBX 8x8 10x10 14x14 16x16 .
No chyba nie masz wyboru, oni maja chyba wyłączność prawda, więc każdy zamówiony Pearl w jakimkolwiek sklepie w Polsce wychodzi z magazynu SMC , chyba ,że sie mylę
No chyba dowolny sklep najlepszy, tam rabat dostaniesz. Ewentualnie jesteś znany i pokazujesz buzię w mediach, wtedy spisujecie umowę z SMC i jest znacznie taniej.
dokładnie lukasz, cennik dystrybutora jest zawsze zawyżony, żebyś myślał , że w sklepie kupujesz super tanio - taka polityka - sklep nawet dając Ci 10% zniżki wychodzi bardzo dobrze na tym ,więc sam sobie pomyśl... Poza tym nie wiem ,czy jako indywidualny odbiorca możesz sobie kupić garki bezpośrednio w SMC - raczej przez sklep
_________________ Taye Go-Kit
Roland TD 4K
operator
Wysłany: Czw 19 Paź, 2006
juz wszystko wiem podzwonilem , pogralem i bedzie dobrze sie gra sie ma